Friday, August 31, 2007

Flertall mot kjøpesenter

Innimellom kan lokalavisa glimte til med noe lurt. De har nå foretatt meningsmåling blant Hamars befolkning om det er riktig eller ikke riktig å la et nytt kjøpesenter på Hamar stadion finansiere nye idrettsanlegg i Hamar?

Så kunne en jo kanskje lurt på hvorfor de ikke spør direkte om folk er for eller mot kjøpesenter, men når 47,3% svarer at de synes det er uriktig å la et kjøpesenter finansiere nye idrettsanlegg, så er jo det bra.
Viser bare at SVs standpunkt om å gå mot kjøpesenter på stadion er riktig, og at vi har god støtte i ryggen.

Saturday, August 25, 2007

Ikke rart Frp trenger mer politi

Når de
  • er redd for ungdom
  • tror alle med hanekam er Blitzere
  • tror alle med piercing er farlige
  • tror alle som spiser kake har lyst til å heller kaste den på Siv Jensen enn å spise den opp

Monday, August 20, 2007

Hamar Dagblad har fyldig valgkampdekning

En side per parti i Hamar tror jeg gjør Hamar Dagblad til norgesmester i grundig valgkampdekning av partiene. Når de i tillegg klarer å legge fram fakta om parti og intervju av toppkandidatene på en god måte, så må vi si oss tilfreds.

Sykkel og sentrum
Intervjuet finner du her

Svar på spørsmål finner du her

Thursday, August 2, 2007

Pål-Jan skal slippe å gjøre det han ikke vil

Hamar Arbeiderblad bretter i dag ut nyheten om at Maxi (Hamar Storsenter) vil fremme forslag om utbygging av kjøpesenteret hvis Hamar kommunestyre gir tillatelse til utbygging av 30 000 kvm kjøpesenter på Hamar Stadion. Samtidig sier senterleder Pål-Jan Stokke at både han og Maxi-ledelsen egentlig ikke ønsker utvidelse, men føler at de må.

Jeg kan berolige Pål-Jan. Hamar SV vil gå mot etablering av kjøpesenter på Hamar Stadion. - Så hvis han vil slippe å gjøre det han ikke vi, så kan han gi SV sin stemme 10. september.