Tuesday, March 20, 2007

Super kveld!

To gode grunner for at denne kvelden er helt super:

1. Storhamar vant over Stavanger Oilers i den 6. semifinalen, og er klar for finale mot Vålerenga.

2. Hamar SV vedtok enstemmig kommunevalgliste, i tråd med nominasjonskomiteens innstilling.

Thursday, March 15, 2007

Portrett

Hamar Dagblad forskutterer nominasjonsmøtet i Hamar SV, og har valgt meg som ukas Profil. Så da har jeg blitt portrettert for første gang i hele mitt liv. Det er sånt som store, kjente folk blir. Synes det er litt skummelt, men også litt stort og flott.

Portrettet kan leses her

Thursday, March 8, 2007

Gratulerer med dagen alle medsøstre!

Sjøl om det snart 100 år sida den internasjonale kvinnedagen ble feira første gang, er det fortsatt mye som gjenstår.

Derfor; fortsatt lykke til med kampen for likestilling, og gratulerer med dagen!

Hamar Dagblad setter pris på dagen med intervju her og Hamar SU hadde rørende aksjon - som er dokumentert i fotoserie på Linn-Maries blogg.

Sunday, March 4, 2007

Takk for tilliten!!

Jeg vil rette en stor takk til nominasjonskomiteen til Hamar SV, og takker og bukker for den tilliten dere har vist meg. Nå gjenstår nominasjonsmøtet 20. mars, for å se om nominasjonskomiteen er på linje med medlemmene i Hamar SV. Dette er spennende! Les nominasjonskomiteens innstilling her

Det er stort å kanskje kunne være første kvinne på topp for Hamar SV på lang, lang tid. Ikke er jeg gammel heller, - og i tillegg er jeg nå innflytter også.

Nå gjelder det bare å vise dere, alle medlemmene til Hamar SV og SV-velgerne i Hamar at jeg er tilliten verdig.

Thursday, March 1, 2007

Nå trenger jeg ikke krysse fingra lengre!

Jippi!
Hørte på nyhetene mens jeg var på jobb i dag, og fikk servert det jeg har venta på i en måned: Trude Marstein fikk årets kritikerpris for romanen Gjøre Godt. Så da trenger jeg ikke krysse fingra lengre.

Eneste bismak var at hun må dele prisen med Kjartan Fløgstad og Grand Manilla. Presseomtale i VG kan du leser her hvis du vil

For dere som ikke husker det, så er Grand Manilla den boka jeg ikke ville skulle årets romanpris på P2. Jeg ville, som eneste i juryen at Trude Marstein og Gjøre Godt skulle vinne. Jeg var i mindretall i NRK, - men når så mange kritikere er enige med meg, så må jeg nå tro at jeg har litt peiling på hva gode bøker er likevel.