Monday, October 8, 2007

Flotte Fart!

Lørdag klarte Fart "det ingen hadde trodd før sesongen", nemlig å rykke opp til toppserien. Fra å få "gratisplass" i 1. divisjon etter nedrykk til 2. forrige sesong, endte de altså som serievinner med direkte opprykk.

Prestasjonen er etter min mening større enn at Ham-Kam skal klare å berge sin 2. plass og rykke opp til eliteserien. Spillerbudsjettene kan vel knapt sammenlignes, ei heller sponsorinntektene.

Fart vil fra neste sesong få "toppseriepenger" fra Hedmark fylkeskommune, penger som etter min mening heller burde gått til breddeidrett, - men Fart fortjener pengene. - De er også den eneste klubben som har tatt fylkeskommunens kampanje for at "det skal være enkelt å velge sunt i Hedmark" ved å selge frukt i sine kiosker under kampene, og ikke bare pølse og godis som det Ham-Kam og Storhamar gjør.

2 comments:

Anonymous said...

Artig med toppseriepengene fra fylkeskommunen. Tror nok dette tilskuddet forsvinner snart. Det er en grense hvor mye fylkeskommunen skal ut med for å få gratisbilletter på Briskeby til politikere og ansatte.

Hvor mye er det til hver klubb?

Frøydis said...

Det er forskjellig støtte til de ulike klubbene avhengig av "størrelsen på idretten". Sitat Siv Tørudbakken

Ham-Kam og Storhamar har tidligere fått rundt 400 000 hver, mens Storhamar håndball bare får 250 000.