Sunday, April 15, 2007

Sykkeltur?

Jeg skrev i et tidligere innlegg at jeg hadde gjort noen sprø ting i påsken, og at jeg skulle komme tilbake til det seinere. Her kommer det.

Jeg har bestemt meg for å bli med og sykle tidenes første jenteritt i Norge. Det går av stabelen 23. juni, og er en del av den store styrkeprøven.

Det var vel mest på spøk at en annen ordførerkandidat for SV, i hjemkommunen min Stange, og jeg snakka om det, men det fikk vann på mølla, og nå har vi fått med oss ordførerkandidaten i Trysil også, samt noen andre listetopper.

Ser ut til at Hedmark SV kan stille lag med minst tre ordførerkandidater. - Noen fler som vil bli med?

Tuesday, April 10, 2007

SV får til likestilling!

Hedmark SV har klart å få til likestilling på sine kommunevalglister!

Ingenting er bedre enn det akkurat nå. Av 21 valglister som ble levert før påske, er hele 10 av listetoppene kvinner. 11 er menn.

Hedmark SV har dermed klart å få likestilling på listetoppene - noe jeg midt i mars ikke trodde skulle slå til. I allefall turte jeg ikke å være sikker i kronikken min i Østlendingen 20. mars. Kronikken kan leses her

Jeg må si jeg jeg er litt stolt av mine medsøstre! Takk for at dere stiller opp som listetopper!

Kanskje kan jeg få lov til å gå med drømmeparola mi en dag?

Dessverre ser det ut til at SV er det eneste partiet som har fått til likestilling blant listetopper i Hedmark, så jeg må nok vente noen år likevel.

Sunday, April 8, 2007

Wrestling

Har gjort noen litt spøre ting i påsken. Noe kommer jeg tilbake til seinere på bloggen, en sak skal jeg komme med nå.

Påskeaften tilbrakte jeg på wrestlingshow. I Jønsrudsalen på Folkets Hus. Les om arrangementet her

- Kanskje er det dette jeg skal se på når hockeysesongen nå er over, og jeg ikke i like stor grad har noe sted å få utløp for mine frustrasjoner på møter og lignende? Har riktignok sesongbillett på Briskeby, men det blir sjeldent så intenst at jeg kan brøle og være bajas. For jeg klarte å rope så jeg mista stemmen, og hisse meg opp over dommeren.

Her kan du se Kaptein Knoke og Mystiske Roy. Hamars lokale helter. Som vant på lørdag. Superheltene vs Fremtiden