Saturday, October 13, 2007

Fornyelse fra museumsvokter

Østlendingens journalist har denne uka fått kost seg med mye SV-stoff. - Dessverre har ikke spaltemetrene omhandla de sakene en fylkessekretær helst ønsker på trykk.
En av Hedmark SVs såkalte museumsvoktere, gamle herr Sætervadet i Elverum, ønsker fornyelse i partiet. Det er ikke vante toner fra den karen.

Ros har heller ikke vært dagligdags kost fra den kanten, i alle fall ikke som undertegnede eller de andre mulige fornyerne har fått høre de åra vi har vært aktive i SV.

- Så på vegne av oss unge talentene tar jeg hatten av og takker og bukker så mye for tilliten Sætervadet gir oss, sammen med ønsket om å skifte ut noen gamle koster.

Monday, October 8, 2007

Flotte Fart!

Lørdag klarte Fart "det ingen hadde trodd før sesongen", nemlig å rykke opp til toppserien. Fra å få "gratisplass" i 1. divisjon etter nedrykk til 2. forrige sesong, endte de altså som serievinner med direkte opprykk.

Prestasjonen er etter min mening større enn at Ham-Kam skal klare å berge sin 2. plass og rykke opp til eliteserien. Spillerbudsjettene kan vel knapt sammenlignes, ei heller sponsorinntektene.

Fart vil fra neste sesong få "toppseriepenger" fra Hedmark fylkeskommune, penger som etter min mening heller burde gått til breddeidrett, - men Fart fortjener pengene. - De er også den eneste klubben som har tatt fylkeskommunens kampanje for at "det skal være enkelt å velge sunt i Hedmark" ved å selge frukt i sine kiosker under kampene, og ikke bare pølse og godis som det Ham-Kam og Storhamar gjør.

Monday, October 1, 2007

Fordeler

Hva gjør du når en gammel mann med turban reiser seg for deg på undergrunnsbanen i London? Først ble jeg sjølsagt paff og litt satt ut, men kom på at det måtte være fordi magen min nå begynner å bli så stor at folk ser jeg har tatt Hamars fødselsunderskudd på alvor. Så jeg takket, satte meg og var glad for å stå som sild i tønne lenger enn nødvendig.
Var også så heldig at jeg ble vinka gjennom køen ned til undergrunnsbanen, for å slippe å stå unødvendig lenge å vente på å komme gjennom billettkontrollmaskinene.
Dette kom som bonus for en ellers flott London-helg. - Takk londonesere!